Priključi se volonterskim programima i stekni iskustvo

23/01/2015 13:28

Priključi se volonterskim programima i stekni iskustvo

Vega omladinski centar i Koba Yagi Toys pozivaju mlade da se priključe njihovom timu, kako bi, kao saradnici/saradnice, učestvovali u radu i razvoju edukativnih i kreativnih programa za decu i mlade.

Za priključivanje timu mogu se prijaviti studenti master i doktorskih studija Pedagogije, Defektologije, Istorije umetnosti, Učiteljskog fakulteta, Likovnih i Primenjenih umetnosti.

koba-yagi-toys

Pravljanje Koba Yagi igračaka za decu iznad pet godina

Mladi koji se priključe programu Vega omladinskog centra i Koba Yagi Toys, trebalo bi da imaju iskustvo u radu sa decom i mladima sa posebnim potrebama, a ukoliko nemaju – ovo je pravo mesto gde će imati prilike da ga steknu.

Potrebno je znanje iz oblasti umetnosti i kulture, različite veštine kako bi se realizovali kreaticni projekti, a budući članovi bi trebalo da budu fleksibilni, proaktivni i spremni za rad u timu.

Zadatak volontera u ovim programima je aktivna saradnja sa timom organizacije i učestvovanje u razvoju edukativne platforma za decu i mlade, kao i kreiranje i vođenje radionica.

Mladi koji postanu deo Vega omladinskog centra i Koba Yagi Toys-a imaće priliku da rade u lokalnim i međunarodnim projektima, u studentskim razmenama i programima koji su vezani za struku za koju se školuju.Takođe, imaće priliku i da realizuju svoje ideje kroz individualne projekte i razviju svoja interesovanja, a pritom i da steknu iskustvo koje će im pomoći u profesionalnom radu.

Od dokumenata za prijavu potrebni su CV i motivaciono pismo ne duže od 1.000 karaktera, koje treba poslati mejlom na adresu [email protected] do 15. februara.

Kandidati koji budu odabrani do 25. februara biće kontaktirani i pozvani na razgovor.

Više o Vega omladinskom centru možete pogledati ovde www.vega.org.rs

Više o Koba Yagi Toys možete pogledati ovde www.kobayagi.rs

Osobe za kontakt:

– Vasiliki Akritidou, predsednica Vega omladinskog centra 064 434 10 65

– Tijana Jovanović Petrović, potpredsednica Vega omladinskog centra 064 138 96 16

23/01/2015 13:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments