Četvrti virtualni dani karijera i znanja

15/10/2013 20:03

Četvrti virtualni dani karijera i znanja

Četvrti online sajam zapošljavanja, nazvan Virtualni dani karijera i znanja održaće se od 16. do 23. oktobra na adresi www.dankarijera.com.

Posle tri veoma uspešna sajma, i ove godine će se održati u organizaciji najposećenijih portala u oblasti obrazovanja i zapošljavanja u regionu, sajtova Infostud iz Srbije, MojPosao iz Hrvatske i Posao iz BiH.

Posetioci će iz udobnosti svog doma moći da gledaju ponude za posao i edukaciju. Virtualna vrata kompanija će biti otvorena svima koji su zainteresovani. Poslodavci će kandidatima predstaviti svoju kadrovsku politiku, a kandidati će direktno od predstavnika kompanije biti upoznati sa svim bitnim informacijama.

Posetiocima virtualnog sajma predstaviće se regionalni poslodavci kojima trebaju novi zaposleni, ali i edukativne ustanove, koje kandidatima omogućuju dodatno usavršavanje i obrazovanje, korisne u doba tržišta rada koje zahteva konstantno učenje i prilagođavanje.

Među kompanijama koje će na sajmu predstaviti ponude za posao su: Telenor, Victoria Group, Nestle Adriatic, Ernst & Young, Wireless Media i mnoge druge.

Izvor: gdeinvestirati.com

15/10/2013 20:03

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments