Slušalice 21. veka – prevode u realnom vremenu!

22/05/2016 09:29

Slušalice 21. veka – prevode u realnom vremenu!

Kako tehnologija napreduje – tako očekujemo da će nastati sve veći broj uređaja koji će nam olakšati svakodnevicu, ali i neke situacije u kojima se ređe nalazimo.

Među ovim savremenim i veoma korisnim uređajima nalaze se i ove slušalice – koje će verovatno postati veliki hit u svetu, samo zbog sjajnih mogućnosti koje nudi.

Naime, u pitanju su slušalice zahvaljujući kojima ćemo imati prevod stranog jezika – u realnom vremenu. Tako ćemo u budućnosti moći lakše da se sporazumemo sa ljudima koji ne govore isti jezik kao i mi, a za takvu komunikaciju biće nam potrebne samo ove slušalice.

Kompanija “Waverly Labs”, koja je napravila ove slušalice, nazvala ih je “The Pilot system”, a u prodaji će se naći tek u septembru ove godine.

Svi koji budu nosili ove slušalite imaće mogućnost da razumeju jedan od nekoliko stranih jezika koji će biti simultano prevedeni, a uz ovaj uređaj dolazi i aplikacija na kojoj će moći da se podesi prevod nekog od ponuđenih jezika – francuskog, španskog, italijanskog i engleskog.

“The Pilot system” će se prodavati po ceni od 129 dolara.

Pogledajte kako izgledaju i funkcionišu ove slušalice:

22/05/2016 09:29

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments