Praznično Viber iznenađenje za sve korisnike!

22/12/2016 15:04

Praznično Viber iznenađenje za sve korisnike!

Viber je jedna od najčešće korišćenih aplikacija za međusobno komuniciranje putem poruka ili poziva, a koja je, uz internet konekciju, potpuno besplatna za korišćenje.

Sada, u preprazničnom duhu, Viber uvodi još jednu opciju koja će obradovati mnoge korisnike, a u pitanju je mogućnost slanja brzih video poruka u trajanju do 30 sekundi.

Desno od trake za upisivanje teksta i pored tipke za slanje glasovnih poruka nalazi se još ejdna tipka koja omogućava brzo slanje video poruka, a jednim kratkim dodirom na ikonicu može se odabrati da li želite da pošaljete brzu audio ili video poruku. Duži pritisak na ikonicu automatski aktivira snimanje video-zapisa, a ako ne želite da je pošaljete – samo povucite prst prea levoj strani i snimanje će se prekinuti, dok će sav snimljeni sadržaj biti obrisan.

Osim ove opcije, Viber od sada omogućava još veći broj korisnika koji mogu da učestvuju u grupnom razgovoru (pa je sad taj broj dostigao 250 korisnika), smajliji su redizajnirani, a korisnici mogu da pretražuju i dele sadržaj direktno iz razgovora unutar aplikacije.

Sve ovo je Viber omogućio svojim korisnicima, koji trenutno ima oko 260 miliona, kako bi uoči i tokom praznika ostali u kontaktu sa svojim prijateljima i porodicom.

22/12/2016 15:04

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments