Savremeni telefon bez operativnog sistema i aplikacija

12/11/2015 14:39

Savremeni telefon bez operativnog sistema i aplikacija

Na tržištu mobilnih telefona vodeće kompanije se takmiče koja će imati bolji telefon, čiji će model imati veći ekran i koji će imati više opcija.

Međutim, moru novih modela pametnih telefona, izgleda da ima mesta i za nešto potpuno drugačije.

Pojedine kompanije koje proizvode mobilne telefone i dalje rade na modelima koji nisu po najsavremenijim tehnologijama, ali ipak nude određene opcije.

Na primer, čak i ako nema veliki ekran osetljiv na dodir, ti malo manje “moderni” telefoni ipak nude mogućnost da se konektujete na interenet, kao i da koristite nešto uprošćenije Facebook,. Twitter, WgatsApp i druge aplikacije.

Iako deluje neverovatno, čak su i ovi telefoni – visoka tehnologija – u odnosu na ono što se sprema. Naime, reč je o anti-smart mobilnim telefonima koji će izgleda u potpunosti preuzeti jedan deo tržišta mobilnih telefona.

Izgleda da je određenom broju ljudi dosadilo da koristi mobilne telefone koji im nude sve – od pristupa internetu, korišćenja različitih aplikacija i još velikog broja opcija koje olakšavaju svakodnevicu, pogotovo poslovnim ljudima.

Elari CardPhone je novi model mobilnog telefona, koji osim slanja SMS poruka i poziva – ne nudi nikakve druge opcije. Može se povezati sa nekim vašim Android ili iOS pametnim telefonom kako biste mogli da odgovorite na pozive ili poruke i to je to.

Ovi anti-smart telefoni su veličine platne kartive, “teški” su 42 grama i veoma su jednostavnog dizajna. Kapacitet baterije je 220 mAh, što je dovoljno da baterija potraje i do tri dana.

Cena ovog mobilnog telefona iznosiće oko 60 evra, odnosno 7.200 dinara.

Anti-smart mobilni telefoni, koji se uskoro očekuju na tržištu, izgledaju ovako:

12/11/2015 14:39

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments