Sa novom opcijom Instagram sve sličniji Facebook-u!

09/12/2016 09:27

Sa novom opcijom Instagram sve sličniji Facebook-u!

Instagram i Facebook su definitivno najpopularnije društvene mreže, a ono što im je takođe zajedničko jeste – vlasnik!

Možda je upravo to razlog zbog kog su uvedene nove opcije na Instagram koje su vrlo slične onim na Facebook-u, ali ipak postoje određene razlike.

Od sada će na Instagram-u moći da se lajkuje komentar, što je na Facebook-u odavno aktuelno, ali, za razliku od Facebook-a, na Instagramu post čiji ste komentar lajkovali neće postati vidljiv ostalim korisnicima ove društvene mreže, ali će otvoriti mogućnost rangiranja komentara ubuduće.

Međutim, ova opcija nije u potpunosti novost – bila je dostupna određenim verifikovanim profilima na Instagram-u. Ipak – instalacijom novog update-a ove aplikacije primetićete mala srca pored komentara koja označavaju “lajk”.

Osim lajkovanja, na Instagram-u je od sada moguće postaviti zabranu komentarisanja na postovima tako što ćete ovu opciju aktivirati u naprednim postavkama pre objave fotografija ili video-snimaka.

Postoji još jedna novina na Instagram-u koja će se sigurno dopasti mnogim njenim korisnicima, a vezana je za ljude koji prate vaš profil. Naime, od sada je mnogo lakše ukloniti nekoga od pratilaca sa vaših privatnih profila – i to bez blokiranja profila.

09/12/2016 09:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments