Nova omiljena opcija na Facebook-u!

22/01/2016 11:42

Nova omiljena opcija na Facebook-u!

Društvena mreža Facebook jedna je od najpopularnijih, pored Instagrama i Twitter-a, a aktivnih korisnika ima skoro milijardu i po!

Upravo zbog tako velikog braj korisnika, koji čine oko četvrtinu ljudi koji uopšte imaju pristup internetu, Facebook se trudi da svoje opcije redovno unapređuje i uvodi sve što bi moglo da interesuje njegove korisnike.

Ono što je sada došlo na red – posebno će obradovati ljubitelje sporta, jer će uz ovu opciju – još više vremena provoditi na omiljenoj društvenoj mreži!

Nova opcija koju je Facebook uveo je Sports Stadium pomoću koje će korisnici imati priliku da u svakom trenutku budu u toku sa poslednjim sportskim rezultatima i važnim informacijama.

facebook ss

Uz to, Sports Stadium omogućava svim korisnicima da prate i komentare svojih prijatelja o poslednjim sportskim dešavanjima i aktuelnostima iz ove oblasti.

Sports Stadium omogućavaće korisnicima da koriste četiri različita taba od kojih će prvi prikazati detalje, drugi komentare prijatelja, treći komentare stručnjaka, a četvrti će prikupljati detaljne infomracije o utakmici koja je u to vreme aktuelna.

Za sada će Sports Stadioum biti dostupan samo korisnicima iPhone-a u Americi, ali će ubrzo i drugi korisnici Facebook-a imati na raspolaganju ovu opciju.

Pogledajte video:

Facebook Sports StadiumToday we’re launching the Facebook Sports Stadium, a dedicated place to experience sports in real-time with your friends and the world. Check out our product announcement here: http://newsroom.fb.com/news/2016/01/facebook-sports-stadium With 650 million sports fans, Facebook is the world’s largest stadium. People already turn to Facebook to celebrate, commiserate, and talk trash with their friends and other fans.Now we’ve built a place devoted to sports so you can get the feeling you’re watching the game with your friends even when you aren’t together.

Posted by Sports on Facebook on Wednesday, January 20, 2016

22/01/2016 11:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments