Aplikacije osmišljene tako da olakšaju svakodnevnicu

04/06/2018 13:14

Aplikacije osmišljene tako da olakšaju svakodnevnicu

Svaka aplikacija ima svoje prednosti i mane, ali u tome da zaista olakšavaju obavljanje raznih stvari tokom dana, mišljenje je koje zastupaju mnogi. Aplikacije “iskaču” svakodnevno u ovoj digitalnoj eri, a pored onih najporostijih, tu su i one na čijem će postojanju mnogi da budu zahvalni.

Naime, ove aplikacije predstavljaju zanimljive izume, koje će umnogome olakšati život.

Aplikacija Gorenje GreenConnected

Korisnici su u mogućnosti da, putem bilo kog uređaja koji je povezan sa Wi-Fi interfejsom, prate aparate, njihov staus, kao i da upravljaju njima. Aplikacija sadrži i koncept za uštedu energije PowerManagment koji optimizuje potrošnju električne energije i na taj način je svodi na minimum.

Aplikacija Maestro Jewelers

U pitanju je mogućnost isprobavanja IDC dijamantskog prstena. Aplikacija koja je dostupna svim uređajima funkcioniše tako što izaberete model, fotografišete ruku, a zatim podesite veličinu prema željenom prstu. Na ovaj način zaobići ćete nezgodna pitanja koja mogu upropastiti iznenađenje. Aplikacija koja reševa problem.

Aplikacija Buildcon

Ova aplikacija namenjena je građevinskoj sferi i predstavlja idealnu alatku za građevinske projekte. U jednom zasebnom cloud-u, nalaze se svi potrebni podaci i komunikacija. Članovi tima putem aplikacije mogu pratiti dinamiku rada, mogu slati radne naloge i dobijate izveštaje i obaveštenja o aktivnostima. Predstavlja dobru vezu između kancelarije i gradilišta.

Aplikacija IKEA Place

Svi korisnici iOS operativnog sistema na Apple mobilnim uređajima, mogu da smeste Ikein nameštaj u prostor svog doma. Ova aplikacija će vam vrlo lako omogućiti da uklopite željeni nameštaj sa prostorom i dezenom s kojim raspolažete. Aplikacija i tehnologija “agumented reality” ili proširena realnost, predstaviće vam kako sve to izgleda virtuelno.

Aplikacija BEHR ColorSmart

Kako funkcioniše aplikacija? Fotografišete željeni predmet određene boje, pa u aplikaciji pronađete istu boju. Zatim tom bojom možete obojiti sobu , “virtuelno”. Na taj način možete videti kako će soba da izgleda, odnosno kako će boje delovati na zidovima.

04/06/2018 13:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments