Najzabavniji pametni telefon – koji može da priča, igra, šeta…

19/05/2016 15:40

Najzabavniji pametni telefon – koji može da priča, igra, šeta…

Od prvih do poslednjih modela pametnih telefona mnogo toga se u njihovim opcijama i mogućnostima promenilo. Ali ovakav pametni telefon još nije viđen!

U pitanju je uređaj pod nazivom RoBoHoN – koji je napravila kompanija Sharp iz Japana. Oni su u jedan aparat integrisali više uređaja.

Osim što je veoma koristan, RoBoHoN je i veoma zanimljiv – jer ima mogućnost da peva, priča, a robolik izgled daje mu mogućnosti i da šeta.

Tako bi ovaj uređaj mogao ujutru da vas budi lepim rečima, kao i da vam na kraju dana poželi laku noć.

Osim toga, ovaj pametni telefon može da poziva, šalje mejlove i pokreće aplikacije, fotografiše, da vam pozove taksi i slično.

RoBoHoN se zaista brine o svom vlasniku – jer može da oseti čak i kada plačete. A kada želite da se oraspoložite, ovaj uređaj može veoma brzo da se pretvori u džuboks ili projektor – kako biste napravili atmosferu malog bioskopa u svom domu.

Svi zainteresovani mogu ovaj pametni telefon kupiti po ceni od oko 1.800 dolara, što je skoro duplo skuplje od poslednjeg modela iPhone-a. Ali da li vredi toliko? Zavisi šta sve želite od svog smartphone-a.

Iako ima mnoge korisne opcije, veličinom ekrana se nikako ne može pohvaliti – jer ona iznosi samo 2 inča, dok ga pokreće Android Lollipop 5.0.

RoBoHoN će se u prodaji naći od 26. maja i za sada nije poznato na kom tržištu će se prodavati i da li će ga biti moguće kupiti igde vam Japana.

Pogledajte kako izgleda i funkcioniše RoBoHoN:

19/05/2016 15:40

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments