Instagram uveo nove opcije

08/04/2015 16:48

Instagram uveo nove opcije

Nove opcije koje je uveo Insagram za sada dostupne su samo Android korisnicima, dok će se za iOS pojaviti za nekoliko dana.

Kako bi omogućio svojim korisnicima još više opcija pri obradio fotografija, Instagram je nadogradio neke opcije. Uz pomoć “fade” i “color” opcija sada je moguće dodatno obraditi slike.

“Fade” omogućava korisnicima da svoje slike posvetljuju i na taj način im unesu neku “mirniju notu”. Ovo je bilo moguće i ranije, s tim što “fade” ipak primenjuje malo drugačiji efekat na slike, a moguće je i da se fokusira samo na određene delove fotografije.

Opcija “color” pruža mogućnost da se menja boja senke na slici. Korisnik uz pomoć ove opcije može da se fokusira na tamnije ili svetlije delove fotografije, a na raspolaganju su mu, za sada, žuta, narandžasta, crvena, pink, ljubičasta, plava, cijan i zelena boja.

insagram-fotoPored novih opcija kojima je Instagram omogućio svojim korisnicima da na nove načine edituju fotografije, uveo je i opcije koje su vezane za povezivanje korisnika međusobno.

Od sada ćete dobijati obaveštenja čim neko od korisnika čiju aktivnost na ovoj popularnoj društvenoj mreži pratite objavi novi post. Ova “subscribe” opcija omogućava korisnicima da od prijatelja, poznatih ličnosti i ostalih profila koje prate dobiju obaveštenje čim oni objave novu fotografiju na svom profilu.

Kako biste uključili ovu opciju potrebno je da na nečijem profilu, od koga želite da dobijate obaveštenja, kliknete na tri tačkive koje se nalaze u gornjem desnom uglu, nakon čega kliknete na opciju “Turn on Post Notifications” u novom meniju.

Izvor: Telegraf

08/04/2015 16:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments