Evo kako do novijeg iPhone-a

08/02/2016 11:43

Evo kako do novijeg iPhone-a

Kompanija Apple dve trećine zarade ima od prodaje iPhone-a, a oni uvek rade na tome – da se proda što veći broj ovih pametnih telefona.

Do sada je kompanija Apple nudila vlasnicima iPhone-a da podignu kredit kod njih kako bi sebi obezbedili novi model – doplatom i zamenom za njihov stari model.

Međutim, ova politika poslovanja bi mogla značajno da se promeni – naizgled u korist onih koji žele da imaju novi model iPhona, a to niti mogu da priušte, niti imaju stariji model iPhone-a koji je u funkciji.

Nije retkost da se novi mobilni telefoni sa velikim ekranima i touch screen tehnologijom – jednostavno razbiju, ali sada će i ovakvi Apple modeli telefona imati svoju vrednost. Naime, kompanija Apple će prihvatati čak i oštećene iPhone mobilne uređaje ukoliko vlasnik želi da kod njih kupi novi model ovog telefona.

Pogledajte još: Izrada aplikacija za ajfon

Cilj ovakve odluke kompanije Apple je da se omogući što većem broju ljudi da poseduju svoj iPhone. Pravilo prilikom ovakve razmene staro-za-novo jeste da oštećen Apple pametni telefon ne sme biti stariji od modela iPhone 5.

Tako će kompanija Apple vrednovati telefon bez oštećenja sa do 350 dolara, dok će za oštećene plaćati manje – 50 dolara za model 5S, 200 za model 6, a 250 dolara za model iPhone 6 Plus.

08/02/2016 11:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments