Aplikacija kojom su svi oduševljeni!

11/03/2016 11:18

Aplikacija kojom su svi oduševljeni!

Aplikacija kompnije Masquerade iz Belorusije za kratko vreme preplavila je ceo svet. Naime, reč je o veoma zabavnoj aplikaciji kojom su svi oduševljeni.

Pod nazivom MSQRD – ova aplikacija namenjena je za pravljenje selfi fotografija, ali ne bilo kakvih. Ona koristi “face-swapping” tehnologiju zahvaljujući kojoj nastaju najluđi selfiji.

Upravo ovu aplikaciju kupila je kompanija Facebook, što joj je donelo još veći broj korisnika, a fotografije napravljenje uz pomoć nje nalaze se na svim društvenim mrežama.

MSQRD aplikacija omogućava da uz pomoć virtuelnih maski svaki selfi koji napravite bude jedinstven. Ova aplikacija nudi veliki broj različitih maski koje se “lepe” na lice – a među njima se nalaze i neke prepoznatljive “face”, kao što su Džoker, Leonardo di Kaprio i mnogi drugi.

Osim poznatih ličnosti i likova, aplikacija MSQRD nudi i maske kojima možete iskazati neko svoje raspoloženje ili emociju, a možete maskirati i u različite druge oblike – pa tako možete postati starica, mačka, brka…

MSQRD aplikacija je besplatna i dostupna za Android i iOS pametne telefone.

11/03/2016 11:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments