Jutjub program za partnere i u Srbiji

21/04/2015 10:05

Jutjub program za partnere i u Srbiji

Gugl je pokrenuo Jutjub program za partnere i u Srbiji i na taj način otvorio nove mogućnosti stvaraocima video sadržaja kod nas.

Jutjub program za partnere podrazumeva da stvaraoci video sadržaja ubuduće mogu da uvećaju obim i mogućnost zarade, da prate učinak svog sadržaja i da se povezuju sa domaćom i stranom publikom na nove načine.

Jutjub partneri mogu ne samo da zarade novac od relevantnih reklama, nego i da zadobiju posebne i fleksibilne uslove zahvaljujući ugovoru o neekskluzivnosti. Tim ugovorom garantovano je da Jutjub ne ograničava gde će partneri postaviti ili distribuirati svoj sadržaj.

Kada steknu status Jutjub partnera, svi kratori video sadržaja imaju pristup različitim resursima, odlikama i programima koje im Jutjub stavlja na raspolaganje. Na taj način oni su u mogućnosti da izgrađuju svoj kanal, prate i upravljaju njegovim performansima.

“Sa milijardom pojedinačnih korisnika svakog meseca i 100 sati video sadržaja koji se na Jutjub postavljaju svakog minuta, postoji mnogo korisnika koji su angažovani na pretraživanju, gledanju, linkovanju, razmeni ili komentarisanju video klipova na Jutjub platformi”, rekao je direktor kompanije Gugl za Adriatic regiju Joško Mrndže.

Jutjub program za partnere nalazi se ovde.

21/04/2015 10:05

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments