Amazon predstavlja svoju aplikaciju za chat!

18/07/2017 10:21

Amazon predstavlja svoju aplikaciju za chat!

Iako je sve više različitih aplikacija koje se koriste za razmenu poruka i međusobnu komunikaciju korisnika, izgleda da će se uskoro pojaviti još jedna.

Naime, kompanija Amazon, jedna od najvećih svetskih internet kompanija, odlučila je da osmisli i predstavi svoju mobilnu aplikaciju za dopisivanje.

Još uvek nije poznato mnogo detalja o ovoj aplikaciji, koja još uvek nije ni u upotrebi, ali je poznato da će njeno ime biti Anytime, funkcionisaće na pametnim telefonima, tabletima i pametnim satovima sa iOS ili Android operativnim sistemom.

Za korišćenje Amazon Anytime aplikacije neće biti potrebno unositi broj telefona već samo ime, a postoji mogućnost da će se baza korisnika zasnivati na profilima ljudi sa ostalih društvenih mreža i aplikacija za dopisivanje.

Kao i na drugim aplikacijama za dopisivanje i ovde će biti moguće razmenjivati tekstualne poruke, slike, videe, gif animacije i stikere, a biće omogućeni i pozivi, kao i video razgovori.

Više detalja i specifikacija Amazon Anytime aplikacije biće poznato kada iz test faze pređe na tržište i dođe do svojih prvih korisnika.

18/07/2017 10:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments