Od sada i na Facebook-u: Opcija koja je stigla i na ovu društvenu mrežu!

29/03/2017 16:36

Od sada i na Facebook-u: Opcija koja je stigla i na ovu društvenu mrežu!

Društvene mreže se razvijaju sve brže i brže i redovno donose nove opcije koje omogućavaju različite aktivnosti korisnicima.

S obzirom na to da se međusobno prate, ali i kopiraju, postoje neke opcije koje su sada definitivno u trendu pa ih imaju gotovo sve ili barem one najpopularnije društvene mreže.

U pitanju je zanimljiva opcija koja omogućava korisnicima da postavljaju ili šalju video sadržaj ili fotografije koje se nakon nekog vremena brišu. Ovu opciju je prvo uvela društvena mreža Snapchat, a Facebook je, nakon što je istu uveo na Instagram, Messenger i WhatsApp – konačno uveo i na glavu Facebook aplikaciju za Android i iOS pametne uređaje.

facebook photos

Pod nazivom Facebook Stories ova opcija omogućava deljenje fotografija i video-snimaka sa prijateljima, ali će upravo taj sadržaj biti automatski izbrisan sa ove društvene mreže za 24 sata.

Facebook aplikacija za pametne uređaji sada ima novu ikonicu zakameru koja omogućava fotografisanje i snimanje sadržaja koje će korisnici jednokratno podeliti sa drugima na ovoj društvenoj mreži, a koji će posle jednog dana nestati.

Na fotografije i video-zapise je moguće dodati i razne efekte koje je Facebook kreirao, a koje čine ovaj sadržaj još zanimljivijim.

 

29/03/2017 16:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments