Takmičenje za najbolju studentsku ideju u Srbiji

19/02/2018 14:58

Takmičenje za najbolju studentsku ideju u Srbiji

U okviru IF4TM projekta, kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu a finansira Evropska Unija u okviru Erazmus plus programa, pokrenuto je Takmičenje za najbolju studentsku ideju. Takmičenje se sprovodi u partnerstvu sa još 17 partnera iz 6 zemalja.

Prijavljivanje ideja traje do 25. marta, a takmičenje se realizuje  kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu i kroz organizaciju finalnog takmičenja u jednom od ovih gradova.

Organizatori takmičenja su visokoškolske ustanove, članice projekta, i to: Univerzitet u Kragujevcu, Univerzitet u Beogradu, Univerzitet u Novom Sadu, Univerzitet u Nišu, Državni univerzitet u Novom Pazaru, Univerzitet Metropolitan Beograd i Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu. Suorganizatori Takmičenja su tri biznis inkubatora iz Kragujevca, Beograda i Novog Sada.

Pravo učešća na Takmičenju imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Kragujevcu, Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Novom Sadu, Univerziteta u Nišu, Državnog univerziteta u Novom Pazaru, Univerziteta Metropolitan Beograd i Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu.

Način prijave

Popunjen prijavni formular pošaljite administratoru Takmičenja na imejl adresu: [email protected].

Više informacija, kao i prijavni formular naći ćete OVDE

Za više informacija i dodatne konsultacije možete se obratiti Kancelariji za poslovnu podršku Univerziteta u Kragujevcu putem imejl adrese [email protected]

19/02/2018 14:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments