Konačna rang lista i upis – Farmaceutski fakultet Beograd

01/07/2016 13:51

Konačna rang lista i upis – Farmaceutski fakultet Beograd

Farmaceutski fakultet Univerziteta u Beogradu objavio je konačnu rang listu kandidata koji su polagali prijemni ispit, na osnovu koje će biti organizovan i upis na osnovne studije.

Kandidati koji su konkurisali za upis na Farmaceutskom fakultetu prijemni ispit su polagali 29. juna, nakon čega su objavljeni preliminarni rezultati, a nakon toga i konačni.

Konačna rang lista kandidata za upis na Farmaceutski fakultet u Beogradu

Upis

Kandidati koji se nalaze na konačnoj rang listi imaju pravo da se upišu na jedan od izabranih studijskih programa. Kandidati koji su polagali prijemni za oba smera – opredeljuju se za jedan pismenim izjašnjavanjem.

Za upis kandidati moraju biti lično prisutni na proizvci, a ukoliko nisu u mogućnosti da se pojave, osoba koja se izjašnjava i upisuje u ime kandidata mora imati odgovarajuće ovlašćenje overeno u sudu.

Prvi dan za upis je 4. jul, kada će biti prozivani kandidati koji se na konačnoj rang listi nalaze do broja 202. Prozivka je zakazana u 9 časova u amfiteatru A1 Farmaceutskog fakulteta, a kandidati koji se ne pojave na prozivci gube pravo na upis, a na njigovo mesto upisuje se kandidat koji je sledeći na konačnoj rang listi.

Ostali kandidati koji se na konačnoj rang listi na prozivku i upis dolaze 5. jula u 9 časova u amfiteatar A1 Fakulteta.

01/07/2016 13:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments