Švedski institut raspisuje konkurs za stipendije

11/01/2016 09:56

Švedski institut raspisuje konkurs za stipendije

Preko Ambasade Republike Srbije u Stokholmu i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Švedski institut raspisao je konkurs za dodelu stipendija.

Na konkursu mogu učestvovati svi studenti i istraživački iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana koji deluju u oblasti demokratije, ljudskih prava i rodne ravnopravnosti, ekonomije i menadžmenta, zaštite životne sredine, evropskih studija, prava i socijalnih i političkih studija.

Detalji o programima, stipendijama, uslovima i rokovima prijave za master studije koje finansira Švedski institut nalaze se ovde.

Više detalja o programima, stipendijama, uslovima i rokovima prijave za deo doktorskog ili postdoktorskog istraživanja, nalazi se ovde.

Za više informacija, kandidati mogu poslati i mejl na adresu mejla [email protected], a kontakt osoba je Irina Ovčnikova.

Švedski institut raspisuje konkurs za stipendije sa ciljem da se stvori jača veza među državama Zapadnog Balkana i evropske unije, kroz promociju demokratskog, ekonomskog i društvenog razvoja.

11/01/2016 09:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments