Stručna praksa iz oblasti marketinga u Berlinu

16/12/2014 15:06

Stručna praksa iz oblasti marketinga u Berlinu

Global Talent, internacionalni program stručne prakse, organizuje stručnu praksu iz oblasti marketinga u Berlinu. Svi mlađi od 30 godina koji su diplomci u oblasti Poslovne administracije i Menadžmenta mogu se prijaviti na ovu praksu.

Cilj ovih stručnih praksi jeste da mladi steknu iskustvo koje im je često ključni uslovi pri zapošljavanju. Kako se u visokoškolskim ustanovama u našoj zemlji ne odvija dovoljno praktične nastave pri kojoj bi studenti naučili da primene svoje teoretsko znanje, Global Talent organizacija postoji baš da promeni to stanje.

Međunarodno radno iskostvo i praksa u školovanoj oblasti je ono što je svim mladim neophodno kako bi napredovali u svojoj profesiji i kako bi imali šansu za što bolje zapošljenje. Global Talent je program u kojem su stručne prakse koje oni organizuju plaćene i održavaju se u inostranstvu a donose mlađim ispod 30 godina baš to što im je potrebno kako bi se i individualno razvijali i profesionalno napredovali.

U okviru prakse iz oblasti marketinga koja će se održavati u Berlinu (Nemačka) od studenata i diplomaca, koji su zainteresovani da se uključe, očekuje se osnovno znanje tržišne analitike i marketinga kako bi mogli da se bavi online analitikom i analizom konkurencije u kompaniji u kojoj se odvija ova praksa. Posao na praksi podrazumevaće pripremu i koordinaciju kampanja i rad sa medijskim partnerima. 12 meseci, koliko praksa traje, radno vreme stažistima biće osam sati.

Svi detalji i uslovi za prijavu, informacije o ostalim stručnim praksama i o samom programu Global Talent nalazi se na sajtu http://globaltalents.rs/.

16/12/2014 15:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments