Zamisli budućnost i osvoj Imagine Cup!

28/03/2018 13:23

Zamisli budućnost i osvoj Imagine Cup!

Kompanija Microsoft poziva sve zainteresovane studente IT smerova iz Srbije, da se prijave za učešće u svetskom takmičenju Imagine Cup 2018.

Pored šanse da osvoje vredne nagrade, učesnici dobijaju priliku da tokom procesa takmičenja steknu vredna znanja i veštine, ali i neponovljivu šansu da na globalnoj sceni predstave svoje inovativne ideje i projekte.

Imagine Cup je globalno takmičenje koje omogućava budućoj generaciji studenata računarstva da se udruže i koriste svoju kreativnost, strast i poznavanje tehnologija, kako bi kreirali aplikacije koje oblikuju svet koji nas okružuje – način na koji živimo, radimo i zabavljamo se.

Srpski timovi su do sada ostvarili značajne uspehe na ovom takmičenju – nekoliko godina su se plasirali u svetsko finale, a bili su i globalni vicešampioni 2010. godine.

Prijava za Imagine Cup

Microsoft Imagine povezuje studente sa tehnologijama, resursima i iskustvima koja su im potrebna da svoje veštine usavrše ne samo za potrebe sadašnjeg tržišta – već i da oni sami budu ti koji će definisati poslove i potrebe budućnosti.

Imagine Cup takmičenje ima nekoliko faza:

Prijave timova i projekata – do 1. maja
Odluka o regionalnim timovima koji idu na svetsko finale – 1. jun
Svetsko finale u Sijetlu – jul

Za Imagine Cup srpski studentise mogu prijaviti OVDE.

Rok za prijavu je 1. maj.

 

28/03/2018 13:23

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments