Volontiranje u Moskvi

27/01/2015 17:00

Volontiranje u Moskvi

Global Citizen program u okviru AIESEC organizacije nudi studentima mogućnost da budu deo projekta “FLY” i volontiraju u Moskvi.

Projekat pod nazivom “FLY” ima za cilj da poboljša znanje i veštine mladih u Rusiji koje su vezaneza vođenje ličnih finansija, što može uticati na promenu njihovog životnog stndarda.

Volonteri u ovom programu imaju zadarak da podučavaju srednjoškolce i studente i pomognu im da saznaju na koji način da uspešno vode svoje finansije i nauče više o finansijama. Pored toga, student-volonter će podučavati mlade i liderskim veštinama, komunikacionim i prezantacionim veštinama.global-citizen

Ostali zadaci koje će student volonter imati vezani su za organizovanje različitih događaja, kao što su panel diskusije, radionice na temu razvoja regiona, omladinske politike u regionu.

Student će imati obavezu i da radi sa grupama na razvoju i dizajnu prospekata o regionu i gradu na različitim jezicima, da pravi promotivne snimke i piše blogove.

Na kraju ovog projakta, student će sa organizacijom podeliti svoje utiske, slike, snimke i iskostva koja je stekao kao deo projekta “FLY”.

Šest nedelja, koliko traje program volontiranja, za studente je obezbeđen smeštaj u nekoj ruskoh porodici i studentskom domu, troškovi prevoza će biti pokriveni, a pružena mu je i mogućnost da obiđe grad i odlazi na ekskurzije,

Za više informacija ili za prijavljivanje za ovaj ili neki drugi projekat u okviru programa Global Citizen, posleti CV mejlom na adresu [email protected].

Projekat “FLY” namenjen je:

  • Studentima (nije bitan fakultet, godina i prosek)
  • Mladima od 19 do 26 godina
  • Onima čije je znanje engleskog jezika na B1 nivou
  • Mladima koji poseduju iskustvo u oblasti Event Management
  • Mladima koji poseduju znanja o ekonomskim temama

Global Citizen je internacionalni program volontiranja, namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Za više detalja o ovom programu i prilikama koje pruža, posetite zvaničnu websajt stranicu http://aiesec.org.rs ili Facebook stranicu.

27/01/2015 17:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments