Univerzitet u Beogradu: Sajam stipendija za studente

21/07/2017 13:35

Univerzitet u Beogradu: Sajam stipendija za studente

Univerzitet u Beogradu organizuje 4. po redu Sajam stipendija namenjen studentima koji će se održati u zgradi Rektorata 27. i 28. septembra.

Sajam stipendija ima za cilj da podigne nivo informisanosti kod studenata i pokaže im sve mogućnosti koje imaju za nastavak studija u Srbiji i inostranstvu, koji su to uslovi koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije, koje su im veštine potrebne prilikom prijave, koliki je značaj proaktivnog stava, pravovremene informisanosti, celoživotnog učenja i mobilnosti.

Na sajmu će učestvovati državne institucije, fondovi i nevladine organizacije, ali i kompanije, ambasade i ustanove koje dodeljuju stipendije studentima za studiranje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu.

Program Sajma stipendija

Prvog dana Sajma, nakon svečanog otvaranja, predstavnici Univerziteta u Beogradu predstaviće mogućnosti za mobilnost studenata, nastavnika i istraživača Univerziteta u Beogradu, aktuelne mere podrške, nagrađivanja i stipendiranja studenata, mogućnosti za karijerno informisanje i savetovanje po pitanju nastavka studija i, na kraju, biće organizovano predavanje o tehnikama polaganja međunarodno priznatih ispita stranih jezika.

Drugog dana Sajma biće organizovane informativno-konsultativne sesije od 10 do 16 časova u holu i dvorištu Rektorata i prateći program prezentacija u Svečanoj sali, tokom kog će učesnici Sajma moći da predstave svoje programe i daju savete i smernice zainteresovanim posetiocima.

Detaljnije informacije i program Sajma stipendija biće dostupan ovde.

21/07/2017 13:35

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments