Jednomesečna praksa za studente u Pančevu

06/05/2015 09:40

Jednomesečna praksa za studente u Pančevu

Grad Pančevo raspisao je konkurs za učestvovanje u programu “Organizovanje studentskih letnjih praksi”, koji organizuje na osnovu Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za 2015. godinu.

Program je namenjen studentima koji su na osnovnim, master i doktorskim studijama na privatnim i državnim fakultetima ili visokim školama u Republici Srbiji, a koji imaju prebivalište na teritoriji Pančeva.

“Organizovanje studentiskih praksi” za cilj ima da omogući mladima jednomesečnu praktičnu obuku kod poslodavca tokom jula meseca 2015. godine, uz mesečnu nadoknadu od 10.000 dinara.

Studentima će praksu ponuditi: Dom omladine Pančevo, Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Mara Mandić“ Pančevo, Dom kulture „25. maj“ Dolovo, Društvo sa ograničenom odgovornošću „Božić i sinovi“ Pančevo, JKP „Higijena“ Pančevo, Narodni muzej Pančevo, O.Š. „Sveti Sava“ Pančevo, Udruženje „Na pola puta“, Crveni krst Pančevo, Istorijski arhiv Pančevo, Zavod za zaštitu spomenika kulture Pančevo, Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Spomenak“.

Više informacija o programu, prijavljivanju, kriterijumima za odabir studenata i potrebnoj dokumentaciji nalazi se na zvaničnoj internet stranici Grada Pančeva.

Prijavljivanje traje do 29. maja.

Izvor: RTV

06/05/2015 09:40

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments