Uđi u svet reklame – dođi na FONklame

07/03/2016 09:37

Uđi u svet reklame – dođi na FONklame

Festival marketinga FONklame zvanično će biti otvoren u ponedeljak, 14. marta u bioskopu Cineplexx u TC Ušće.

zabavnid eo fonklameNa programu svečanog otvaranja će, pored najzanimljivijih reklama iz 2015. godine, biti i stand up nastup Filipa Ugrenovića.

FONklame će okupiti eminentne stručnjake koji će studentima fakulteta Univerziteta u Beogradu približiti najnovije trendove iz oblasti marketinga.

humanitarni deo fonklameDevete FONklame održavaju se od 14. do kraja marta u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere. Program festivala sadrži večeri reklama, edukativnog dela, takmičarskog dela i žurke zatvaranja.

Tradicionalno – festival je humanitarnog karaktera, a sredstva koja budu prikupljena prodajom karata za veče reklama i žurku zatvaranja biće uplaćena fondaciji “Podrži život”.

Ulaznice za veče reklama biće dostupne na štandu FON-ovog centra za razvoj karijere na Fakultet organizacionih nauka, a online rezervacija karata nije moguća.

edukativniEdukativni deo festivala ugostiće predavače koji će 19. marta na Fakultetu organizacionih nauka sa delegatima podeliti svoja znanja i iskustvana temu “Video – trend digitalnog oglašavanja”. Među predavačima će biti:

  • Ekipa “Dnevnjaka”
  • Dragan Varagić
  • Vladimir Ćosić

Pored predavanja biće organizovana i panel diskusija na temu “Video reklama na internetu VS reklama na TV” u kojoj će učestvovati: Danilo Dabić – Zvoganj, Predrag Simić, Aleksandra Garić, Petar Vasić i Vladimir Marković Looney.

Prijavljivanje na eduaktivnom delu počinje 10. marta i traje do 16. marta do ponoći.takmicarski deo fonklame

Posle eduaktivnog dela biće organizovan takmičarski deo na kome će studenti imati priliku da u praksi primene svoja znanja u rešavanju studije slučaja koju zadaje modni studio “Click”, organizator Belgrade Fashion Week-a.

Učesnici će problem rešavati u timovima od po četiri člana, a mogu se prijavljivati individualno ili timski. Najbolje rešenje biće nagrađeno praksom u modnom studiju “Click”.

Takmičarski deo održava se od 21. do 25. marta, a prijave za učešće biće otvorene od 15. do 18. marta do 23 časa.

Više informacija o festivalu FONklame nalazi se na sajtu FONovog centra za razvoj karije, kao i na Facebook stranici i Twitter nalogu.

07/03/2016 09:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments