Sutra počinju prvi “Dani univerzitetske knjige” u Kragujevcu

24/01/2018 12:58

Sutra počinju prvi “Dani univerzitetske knjige” u Kragujevcu

Univerzitet u Kragujevcu, u cilju promovisanja fakultetskog i univerzitetskog naučnog i nastavnog izdavaštva (naučnih monografija, časopisa, udžbenika, tematskih zbornika i zbornika sa naučnih skupova), po prvi put organizovaće promotivno-sajamsku manifestaciju pod nazivom Dani univerzitetske knjige.

Promotivno-sajamska manifestacija Dani univerzitetske knjige trajaće tri dana 25.,26. i 27. januara 2018. godine i održaće se u Univerzitetskoj galeriji.

Za vreme trajanja ove manifestacije, svih dvanaest fakulteta u sastavu Univerziteta u Kragujevcu, promovisaće naučne radove svojih istraživača, nastavnika i saradnika, celokupno izdavaštvo, a posebno izdanja koja su izdata u toku prethodne kalendarske godine.

U okviru promotivno-sajamske manifestacije Dani univerzitetske knjige, organizuje se i Svetosavska studentska ekskurzija studenata fakulteta čije sedište nije u Kragujevcu.

Studenti koji studiraju u Kraljevu, Čačku, Jagodini, Užicu i Vrnjačkoj Banji zajedno sa svojim profesorima biće u mogućnosti da predstave svoj rad u okviru predstavljanja izdavaštva svojih fakulteta, da upoznaju studente koji studiraju na fakultetima čije je sedište u Kragujevcu i sam grad Kragujevac.

Program možete pogledati OVDE.

24/01/2018 12:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments