Univerzitet u Beogradu: Podrška budućim studentima

20/06/2016 16:14

Univerzitet u Beogradu: Podrška budućim studentima

Univerzitet u Beogradu organizuje aktivnosti podrške budućim studentima sa ciljem da se bolje informišu i dobiju sve potrebne savete pre upisa na neki od fakulteta.

Aktivnosti podrške budućim studentima održavaće se od 20. juna do 1. jula, a svi zainteresovani će moći da se obrate za Studentskom parlamentu, Univerzitetskom Centru za razvoj karijere is avetovanje studenata i Univerzitetskom Centru za studente za hendikepom.

Budući studenti će imati priliku da saznaju sve što ih interesuje i što će im biti korisno nakon upisa na fakultet – od početne orijentacije i snalaženja na fakultetu (ali i u Beogradu), preko administrativnih procedura, studentskog standarda, savladavanja treme pred ispit i prilagođavanja na novu sredinu i nov način učenja i slično.

Aktivnosti vezane za početnu orijentaciju na fakultetu održavaju se na fakultetima u saradnji sa predstavnicima Studentskog parlamenta.

Karijerno i psihološko savetovanje održaće se u zgradi rektorata – Studentski trg 1 u saradnji sa Univerzitetskim Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata.

Informisanje u vezi sa afirmativnim merama upisa, padamtiranim studentskim domovima, adaptiranim prevozom, prilagođavanjem nastave i ispita, kao i drugim merama podrške za studente sa hendikepom održače se u zgradi Univerzitetske biblioteke “Svetozar Marković”, Bulevar Kralja Aleksandra 71.

20/06/2016 16:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments