Studentska letnja praksa “Coke Summership”

03/04/2016 09:28

Studentska letnja praksa “Coke Summership”

Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija organizuje po četvrti put za redom program prakse “Coke Summership 2016” u trajanju od šest nedelja.

Na ovaj način mladima je pružena prilika za uspešan početak poslovne karijere kroz rad sa menotrorima, edukaciju, treninge i upoznavanje sa nečinom na koji funkcioniše veliki poslovni sistem.

Krajnji rok za prijavu je 6. maj.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti i studentkinje treće i četvrte godine osnovnih studija, apsolventi, diplomci (koji su studije završili u prethodne dve godine), kao i studenti master studija akreditovanih univerziteta u Srbiji.

Tokom programa koji traje šest nedelja, studenti na praksi će imati priliku da na nedeljnom nivou stiču iskustvo radeći četiri dana na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja.

Polaznici prakse imaće priliku da nauče veštine potrebne za upravljanje projektima, veštine prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju, kao i kako da efikasno upravljaju vremenom.

Više informacija o ovom šestonedeljnom progamu prakse, kao i aplikacija za prijavu, nalazi se ovde.

Nakon isteka roka za prijavu, dolazi period selekcije kandidata, a odabrani student će pohađati “Coke Summership 2016” praksu koja se održava tokom jula i avgusta meseca.

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

U programu je do sada učestvovalo više od 100 polaznika u tri generacije, a njih 30 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

03/04/2016 09:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments