Sedma međunarodna eLearning konferencija na Univerzitetu Metropolitan

26/09/2016 14:34

Sedma međunarodna eLearning konferencija na Univerzitetu Metropolitan

Univerzitet Metropolitan već sedmu godinu za redom organizuje međunarodnu „eLearning Konferenciju“ koja okuplja stručnjake iz oblasti učenja na daljinu.

Osnovni cilj konferencije je razmena iskustava, predstavljanje novih dostignuća i razmena mišljenja o inovativnim metodama u ovoj oblasti.

Ove godine konferencija će biti održana 29. i 30. septembra u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu i okupiće stručnjake iz 10 zemalja sveta. Suorganizatori konferencije su Otvoreni Univerzitet Holandije i Matematički institut SANU.

U fokusu su personalizovano e-učenje, kombinovane metode učenja (tradicionalna i online nastava), e-ocenjivanje, e-učenje za studente sa invaliditetom, e-učenje u kompanijama, dok će specijalni okrugli sto biti organizovn na temu Pedagoški modeli za e-učenje.

Sedma međunarodna eLearning konferencija na Univerzitetu Metropolitan biće otvorenog tipa i prilika da svi koji žele čuju najaktuelnije vesti i informacije o prednostima koje pruža obrazovanje i usavršavanje putem učenja na daljinu (online).

Više detalja o konferenciji kao i detaljnu agendu možete pronaći ovde.

26/09/2016 14:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments