Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi u Novom Sadu

06/03/2015 14:49

Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi u Novom Sadu

Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi – KONTEH15 održava se na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 25. i 26. marta.

Ovaj sajam je projekat studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad, a namenjen je studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta kako bi im se ponudila mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

KONTEH15 posetiocima nudi priliku za zapošljavanje kao i raznovrsnu ponudu stručnih praksi. Kompanije koje učestvuju u sajmu omogućaca se povezivanje sa obrazovnim institucijama kako bi došli do najkvalitetnijeg kadra.
Na ovogodišnjem sajmu, kao i na prethodnim, kompanije će imati priliku da predstave svoju delatnost studentima, a studenti će imati priliku das e upoznaju sa radom najuspešnijih kompanija u našoj zemlji, da se informišu o otvorenim pozicijama, ali i da ostave svoje radne biografije svim kompanijama-učesnicama.

Studenti svoj CV mogu već sad uneti na sajt Sajma.

Generalni pokrovitelj sajma KONTEH15 je kompanija Devitech koja se bavi razvojem cloud platformi i servisa. Zlatni sponori ove godine su Levi9 Srbija, Microsoft Development Center Serbia, Vega It Sourcing, Ninttech i RT-RK, a srebrni sponzori su kompanije Execom, Eipix Entertainment, Naovis, Devana Technologies, TMNS Empiry i NovaLife.

Pored kompanija koje su sponzori, na Sajmu će se predstaviti i kompanije Rendered:Text, Elsys Eastern Europe, Lanaco, Prozone, Mad Head Games, Mikro Kontrol. Na Sajmu će učestvovati ukupno više od 20 kompanija.

06/03/2015 14:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments