Upis na novi smer Fakulteta tehničkih nauka UNS

03/06/2017 12:03

Upis na novi smer Fakulteta tehničkih nauka UNS

Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu ove godine će upisati prve studente na novom smeru osnovnih i master studija – Informacioni inženjering.

Novi smer za nauku o podacima pod nazivom Informacioni inženjering nalazi se u novom konkursu za upis na Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu.

Osnovne studije na smeru Informacioni inženjering u akademskoj 2017/2018. godini imaće priliku da upiše ukupno 60 studenata, od kojih će 10 biti na budžetu, dok će ostalih 50 plaćati školarinu u iznosi od 90.000 dinara.

U planu je da jednogodišnji master smer Informacioni inženjering naredne godine upiše 16 samofinansirajućih studenata koji će školarinu plaćati 100.000 dinara. Ovaj master smer moći će da upišu svi studenti koji su završili osnovne akadmeske studije na bilo kom srodnom studijskom programu iz oblasti računarstva, informatike, softverskog inženjerstva, informacionih sistema ili poslovne informatike u Srbiji ili u svetu.

03/06/2017 12:03

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Inzenjer
7 godine ranije

I od kojih para deca da plate toliko skupe skolarine. Skolovanje za najvaznije i najtrazenije zanimanje softverskog inzinjera se placa papreno a skolovanje za biro rada tipa filozofije, sociologije itd je besplatno: pa gde je tu logika.