Poziv na učešće u takmičenju Space4Women

30/10/2019 09:58

Poziv na učešće u takmičenju Space4Women

Takmičenje Space4Women naamenjeno je studentkinjama osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koje žele da preuzmu inicijativu, razmišljaju kreativno i zakorače u svet preduzetništva.

Na takmičenje mogu da se prijave studentkinje koje imaju inovativnu ideju za razvoj novog ili unapređenje postojećeg proizvoda odnosno usluge iz bilo koje oblasti (kultura, ekologija, turizam, poljoprivreda, IKT, tehnologija i dr). Ideje se prijavljuju u timu koji treba da se sastoji od minimum 2, a maksimum 5 članova. Članovi tima ne moraju biti sa istog fakulteta/departmana i timovi mogu biti mešoviti (da ga čine studenti i studentkinje) s tim da tim lider mora da bude studentkinja.

FAZE TAKMIČENJA:

I faza: Prijava ideja do 5.11.2019. godine.

II faza: Selekcija ideja do 7.11.2019. Odabrani timovi biće obavešteni putem elektronske pošte.

III faza: Odabrani timovi će ući u proces mentorstva i obuke i učestvovaće u edukacijama koje će im pomoći da razrade svoje ideje i da se pripreme za završno takmičenje. Plan je da se obuke organizuju vikendom u periodu od 9.– 24.11.2019. godine.

IV faza: Organizovanje finala takmičenja na Univerzitetu u Novom Sadu početkom decembra. Timovi će u finalu takmičenja predstaviti svoje ideje pred stručnim žirijem koji će proglasiti pobedničke timove i dodeliti vredne nagrade.

NAGRADE:

Pobednički tim osvojiće nagradu u vrednosti od 2.000 evra, a pored glavne dodeliće se i druge vredne nagrade timovima koji osvoje II i III mesto.

Rok za prijavu: 5. novembar 2019. godine.

Za sve dodatne informacije treba posetiti sajt www.space4women.rs ili se obratiti organizatorima takmičenja na adrese: [email protected] ili [email protected]

30/10/2019 09:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments