MATURANTI, VI STE BUDUĆI STUDENTI!

18/02/2019 12:38

MATURANTI, VI STE BUDUĆI STUDENTI!

UPIS JE U TOKU.
IZABERI FAKULTET NA VREME.

Zimski raspust je idealan period da slobodno vreme posvetiš razmišljanju o izboru željenog fakulteta. Četvrta godina srednje škole je u isto vreme završetak jedne celine i početak jednog sasvim novog poglavlja. Svaki početak je stimulativan sam po sebi ali zahteva izvesnu pripremu. Tako je i sa izborom fakulteta, koji će trajno odrediti tvoj životni i karijerni put.

Konstruktivne odluke nikad ne dolaze odjednom nego zahtevaju da vreme posvetiš: raspitivanju o studijskim smerovima, istraživanju koji fakultet nudi najbolje uslove upisa, promišljanje koja su to tražena zanimanja i koja imaju najveću perspektivu. Tek nakon konstruktivnih razgovora sa roditeljima, konsultacije sa stručnim licima i selekcije svojih interesovanja treba da se upustiš u odluku koji fakultet upisuješ.

Trenutno si četvrta godina srednje škole – maturant a za samo nekoliko meseci imaćeš potpuno novi status, bićeš student prve godine fakulteta – brucoš i bivši srednjoškolac. Sve ove titule su prolazne ali izbor fakulteta kojem ukazuješ svoje poverenje je jedino trajno! Zato je ova odluka bitan momenat na tvom životnom putu i odgovorno treba da pristupiš ovom zadatku.

Upis je u toku i tokom zimskih meseci. Svoje mesto možeš da obezbediš i u ovom periodu.

Pored obuka i kurseva koji mogu biti od koristi za odabir  budućeg zanimanja, možeš zakazati i konsultacije sa stručnjacima na fakultetu i tako na najbolji način upoznati sve mogućnosti koje ti se nude.

Veoma tražena zanimanja su u oblasti: ekonomije i finansija, informacionih tehnologija i menadžmenta. Pored izbora zanimanja, bitno je da odabereš fakultet sa modernim konceptom obrazovanja.

Savremene metode učenja će na najbolji način zagarantovati napredak i uspeh iz željenih studijskih oblasti. Fakultet za 21.vek je izbor koji ti obezbeđuje sigurnu budućnost.

Obrazovanje. Budućnost. Sigurnost.
Napravi pravi izbor i pronađi fakultet sa modernim obrazovnim sistemom. Upis je u toku.

18/02/2019 12:38

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments