Poziv mladim dizajnerima “Iz dobrih razloga”

08/12/2014 17:36

Poziv mladim dizajnerima “Iz dobrih razloga”

Radionice u okviru programa “Iz dobrih razloga” koje organizuje magazin “Liceulice” održavaće se u Beogradu 13. i 14. decembra od 13 do 19 časova u prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije.

Ovaj program namenjen je svim mladim dizajnerima koji žele da se uključe u promociju socijalnog dizajna i umetnosti. Ovo je već četvrti put kako se održava program “Iz dobrih razloga”, a do sada je preko 70 dizajnera i umetnika imalo priliku da se svojim radovima na teme Siromaštva, Beskućništva i Ljudskih prava uključi u razvoj regiona u ovoj oblasti.

Vjeko Šumić, dizajner i osnivač V&Studio, i Bratislav Milenković, ilustrator i grafički dizajner sa polaznicima podeliće svoje iskustvo koje imaju u oblasti socijalnog dizajna i umetnosti.

Svi koji su zainteresovani da se uključe u program “Iz dobrih razloga” svoje prijave mogu poslati na mejl adresu – [email protected] do četvrtka 11. decembra u 17 časova, nakon čega će svi prijavljeni biti obavešteni o detaljima programa.

Prijava bi trebalo da sadrži ime i prezime, nekoliko rečenica motivacije i biografije i, ko je od zainteresovanih u mogućnosti da pošalje, link svojih radova ili jednostavno nekoliko radova u prilogu mejla.

Radovi nastali na radionicama biće objavljeni u magazinu Liceulice sa mogućnošću da budu izrađeni u velikom formatu u okviru nekog od narednih IZDR poziva.

Na Fejsbuk stranici programa: www.facebook.com/izdobrihrazloga nalazi se više informacija.

08/12/2014 17:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments