Back to homepage

Fakultet za medije i komunikaciju FMK

fakultet za medije i komunikacijuAdresa: Karađorđeva 65, Beograd
Telefon: 011/262-64-74
Website: www.fmk.edu.rs
Email: [email protected]

Fakultet za medije i komunikacije je privatna visokoškolska ustanova koja radi u sastavu Univerziteta Singidunum. Fakultet organizuje akademske studije na dva nivoa: osnovne akademske i master akademske studije. Studijski programi su usklađeni sa Bolonjskom deklaracijom. Fakultet ostvaruje saradnju sa kompanijama i marketinškim i PR agencijama gde je studentima omogućena realizacija stručne prakse za njihova buduća zanimanja.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu u trajanju od 4 godine i koji polože prijemni ispit.

Na prijemnom ispitu za smer digitalne umetnosti kandidat polaže test opšte kulture. Drugi dan prijemnog ispita kandidat dobija priliku da iskaže svoju kreativnost kroz praktičan rad na zadatu temu. Uz motivaciono pismo kandidat prilaže i portfolio svojih dosadašnjih radova (može i u digitalnom formatu).

Prijemni ispit za ostale smerove sastoji se iz dva dela:

  • Intervju sa komisijom u cilju upoznavanja
  • Test iz engleskog jezika
🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija je besplatna.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments