Plaćena praksa u najboljoj kompaniji za razvoj video igara

09/02/2016 15:46

Plaćena praksa u najboljoj kompaniji za razvoj video igara

Mladi talenti iz oblasti Data Science mogu se prijaviti za tri meseca dugu, plaćenu praksu u Nordeus kompaniji za razvoj video igara. Konkurs je otvoren do 5. marta.

Kompanija Nordeus je proglašena za jednu od najboljih kompanija u ovoj oblasti, a istovremeno je i zvanično najbolji poslodavac u regionu.

Praksa za mlade talente u ovoj kompaniji odvija se iz dva dela: individualnog mentorstva i samostalnog rada na realnim projektima u okviru Data Science tima.

Cilj prakse je da u planiranom periodu – od tri meseca – studenti steknu što više znanja i iskustva, da probaju najnovije alate i tehnologije koji se koriste u industriji i upoznaju se sa značenjem Data Science-a u procesu pravljenja video igaa.

Polaznici će imati priliku da rade na igri Top Eleven koja ima više od 130 miliona korisnika širom sveta, ali i na drugim igricama.

Data Science stručnjaci kompanije Norfeus držaće predavanja na fakultetima širom Srbije, sve do krajnjeg roka za prijavu na konkurs koji su raspisali.

Svi zainteresovani studenti će imati priliku da se upoznaju sa mogućnostima primene znanja iz ove oblasti u jednoj od najvećih i najbrže rastućih industrija na svetu – gejming industriji.

Period selekcije, nakon što stignu sve prijave, trajaće od 7. do 18. marta, a najbolji kandidati, koji budu odabrani – svoju tromesečnu plaćenu praksu započeće 21. marta.

Za sve studente koji budu dobili priliku za praksu u kompaniji Nordeus, a koji nisu iz Beograda, biće obezbeđen smeštaj tokom trajanja prakse.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti na završnim godinama ili master studijama elektrotehnike, softverskog inženjerstva, matematike ili neke slične tehničke oblasti, koji imaju osnovno znanje iz programiranja, strast prema podacima i video igrama.

Više detalja o konkursu nalazi se ovde.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara, a za sve dodatne informacije poslati mejl na adresu internship@nordeus. com.

09/02/2016 15:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments