Novi Sad: Svečani prijem novih studenata

03/10/2016 09:30

Novi Sad: Svečani prijem novih studenata

Svečani prijem nove generacije studenata i studentkinja Univerziteta u Novom Sadu održaće se u ponedeljak, 3. oktobra na platou Centralne zgrade Univerziteta, sa početkom u 18 časova.

Na ovoj svečanosti biće uručene i nagrade najboljim studentima Univerziteta, a biće predstavljeni i studenti koji su 2015/2016. godine postigli vrhunske rezultate na evropskim i svetskim takmičenjima.

Prijem studenata na Prirodno-matematičkom fakultetu

Svečano obeležavanje početka nove školske godine najavljeno je danas i na Prirodno-matematičkom fakultetu. U amfiteatru “Mihajlo Pupin” zgrade Departmana za matematiku i informatiku/Departmana za fiziku studentima i studentkinjama će se obratiti dekan fakulteta prof. dr Milica Pavkov Hrvojević sa prodekanima, direktori departmana koji će ih informisati o nastavnom planu i programu za I godinu osnovnih studija i ostalim detaljima neophodnim za početak studiranja.

U 9 časova predviđeno je okupljanje studenata Departmana za biologiju i ekologiju i Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, u 10.30 časova studenata Departmana za matematiku i informatiku i Departmana za fiziku, a u 12 časova studenata Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo i Integrisane studije.

Na prvu godinu akademskih studija na Prirodno-matematičkom fakultetu ove godine upisano je 794 studenta i studentkinja, kaže se u saopštenju.

Prijem studenata na Poljoprivrednom fakultetu

Svečani prijem studenata i studentkinja prve godine Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu održaće se danas u 10 časova u holu ispred amfiteatra “Prof. Lazar Stojković”.

Prijem studenata na Akademiji umetnosti

Za novu generaciju studenata i studenktinja Akademije umetnosti svečani prijem zakazan je danas za 10 časova, u zgradi fakulteta u ulici Đure Jakšića 7.

Izvor: UNS/RTV

03/10/2016 09:30

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments