Podignite svoje akademsko znanje na viši nivo. Upis na master studije na FSU uskoro se zatvara!

21/09/2023 16:31

Podignite svoje akademsko znanje na viši nivo. Upis na master studije na FSU uskoro se zatvara!

Važne vesti za sve kreativce, savremene stvaraoce i beskompromisne umetnike koji žele da svoja znanja i talente podignu na viši nivo: na Fakultetu savremenih umetnosti uskoro se zatvara upis na master studije.

Ovo je poslednja prilika da izaberite glumu, dizajn ili vizuelne umetnosti i da u okviru klase 2023/24. ovladate specijalističkim znanjima i veštinama koji će vam omogućiti da steknete vredno akademsko zvanje i postanete važan deo kreativne industrije.

Prijavite se na vreme i pokažite svetu svoje talente.

Fakultet koji stvara kreativce budućnosti

Fakultet savremenih umetnosti predstavlja jedinstvenu instituciju u okviru koje stasavaju savremeni umetnici i preduzimljivi kreativci koji podjednako suvereno vladaju i tradicionalnim umetničkim formama i novim medijima i tehnologijama.

Master studije na ovom fakultetu predstavljaju nastavak školovanja i priliku za sticanje vrednih specijalističkih znanja i skrivenih tajni umetničkog zanata koji će od studenata načiniti uspešne savremene umetnike. Koncipirane su tako da omoguće svakome da pronađe sopstveni izraz i postane cenjeni kreativac 21. veka.

Fakultet savremenih umetnosti je jedina institucija u Srbiji i regionu na kojoj je program master studija usklađen sa zahtevima kreativnih industrija, zbog čega studenti još tokom školovanja imaju priliku da izlažu svoje radove, javno nastupaju, grade svoj portfolio, a po završetku školovanja lako dolaze do angažmana.

Izaberite najsavremeniji master program koji odgovara vašim umetničkim afinitetima

Na master studijama na FSU mentori će vam biti neki od naših najuspešnijih umetnika, koji će vam sa entuzijazmom i posvećenošću preneti svoja znanja i iskustva i omogućiti vam da u potpunosti razvijete svoj talenat.

U zavisnosti od svojih želja i afiniteta, na FSU možete upisati master iz tri oblasti:

Gluma

Master iz dramskih umetnosti omogućava studentima da prošire svoja znanja i ovladaju novim i kreativnim pristupima. Uz mnoštvo javnih nastupa, praktičnog rada i sticanja skrivenih tajni zanata, nakon studija bićete u stanju da se samostalno i kreativno posvetite ovoj neprolaznoj umetnosti, ali i da se profesionalno bavite pedagoško-istraživačkim radom. Novu klasu master studenata glume na Fakultetu savremenih umetnosti vodiće naša proslavljena pozorišna rediteljka Vida Ognjenović.

Dizajn

Ovaj program usklađen je sa najnovijim dostignućima i tendencijama u oblasti dizajna, zbog čega studentima donosi aktuelna i relevantna znanja. Studijski program se sastoji iz četiri modula:

  • Produkt dizajn – zahvaljujući znanjima iz estetike, tehnologije, materijala i plastike, naučićete kako da date svoj pečat dizajnu nekog brenda, ambalaže, knjige ili bilo kojih drugih proizvoda.
  • Vizuelne komunikacije – spojte svoje ideje, umetnost i moderno izražavanje i znaćete kako da kreirate moćne poruke bez reči koje će snažno uticati na svet.
  • Art-direkcija i koncept dizajn – onima koji žele da spoje svoju kreativnost i preduzetnički duh ovaj smer pruža znanja neophodna za uspešno rukovođenje art-projektima i kreiranje vizuelnih identiteta i javnih nastupa.
  • Dizajn enterijera – usavršavanje iz ove oblasti načiniće od vas osobu zbog koje prostori u kojima ljudi borave postaju prostori budućnosti; upotrebite svoja znanja i talenat za ulepšavanje najrazličitijih prostorija i budite zapamćeni po svom jedinstvenom stilu.

Vizuelne umetnosti

Studenti master studija vizuelnih umetnosti na FSU proširuju opseg medija u kojima se izražavaju, koriste inovativne metode i na potpuno nov način pristupaju svojim radovima, uključujući i drugačiji vid umetničkog izražavanja: od slikarstva do body arta, od vajarstva do performansa, od grafike do street arta.

Proširite svoje umetničke vidike

Master program na Fakultetu savremenih umetnosti omogućava vam da proširite svoje umetničke i kreativne vidike, steknete vredna akademska znanja i dragoceno iskustvo pod vođstvom naših dokazanih i uspešnih umetnika.

Uz najsavremenije uslove školovanja, korišćenje savremene tehnologije i mogućnost sticanja Adobe i Autodesk sertifikata, veoma brzo ćete postati priznati umetnik ili traženi stručnjak u oblasti kreativne industrije.

Iskoristite poslednju priliku da se pridružite generaciji 2023/24. i izgradite svoj put uspeha u umetnosti.

21/09/2023 16:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments