Vojvodina: Konkurs za studentske prakse

20/05/2016 09:27

Vojvodina: Konkurs za studentske prakse

Univerzitet u Novom Sadu raspisao je konkurs za Univerzitetski program radne prakse, namenjen studentima, a krajnji rok za prijavu je 1. jun 2016. godine.

Radna praksa će se održavati u Skupštini AP Vojvodine, Pokrajinskoj Vladi, pokrajinskim organima uprave, službama i fondovima, čiji je osnovač Autonomna Pokrajina Vojvodine u 2016. godini.

Na konkursu mogu učestvovati studenti fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koji su na studijama drugog stepena u školskoj 2015/2016. godini, studenti završnih godina studija prvog stepena koji su odslušali sve predmete predviđene studijskim programom i osobe koje su završile studije prvog ili drugog stepena po Zakonu o visokom obrazovanju u periodu od 1. januara 2014. godine do 1. juna 2016. godine.

Prakse će se održavati u periodu od juna do decembra 2016. godine.

U okviru prakse stažisti će imati obavezu da izvršavaju određene zadatke, u trajanju od najmanje 15 časova nedeljno, a rad svakog stažiste pratiće odabrani mentor.

U okviru ovogodišnjeg Programa, studenti će praksu moći da obavljaju u: Pokrajinskom zavodu za ravnopravnost polova, Pokrajinskom ombudsmanu, Pokrajinskom zavodu za socijalnu zaštitu, Pokrajinskom sekretarijatu za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Upravi za imovinu AP Vojvodine, Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Pokrajinskom sekretarijtu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, Pokrajinskom sekretarijatu za kulturu i javno informisanje i Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode.

Detaljnije informacije o uslovima, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave, kao i spisak traženih profila, može se pogledati na sajtu Univerziteta u Novom Sadu i sajtu Centra za razvoj karijere.

20/05/2016 09:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments