U rektoratu Novosadskog univerziteta dodeljene nagrade „dr Zoran Đinđić“

28/12/2017 15:46

U rektoratu Novosadskog univerziteta dodeljene nagrade „dr Zoran Đinđić“

Nagrade “Dr Zoran Đinđić” za mladog naučnika i istraživača, te za poseban doprinos u nauci u 2017., kao i za najbolji diplomski rad, dodeljene su juće studentima Univerziteta u Novom Sadu.

Nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača, otišla je ruke Mirjane Ljubojević, docentkinje na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Dobitnik nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, master ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2017. godini je Branko Latinčić za master rad „Problem temporalnosti u Ničeovoj i Bergsonovoj filozofiji“, koji je odbranio na Filozofskom fakultetu.

Specijalnu nagradu „Dr Zoran Đinđić“ za poseban doprinos u nauci u 2017. godini osvojio je Dušan Jakovetić, docent na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, koji je inače i član ekipe koja je dobila jedan od projekata H2020, vrednosti preko 5 miliona eura, u okviru kog će se baviti temom Big Data.

Dodeljena je i nagrada za najboljeg studenta Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini i dobila ju je Tijana Zrnić, sa Fakulteta tehničkih nauka.

 

Izvor: pmf.uns.ac.rs

28/12/2017 15:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments