Okrugli sto Ministarstva obrazovanja i nauke Rusije

08/03/2018 15:00

Okrugli sto Ministarstva obrazovanja i nauke Rusije

U okviru Međunarodne privredne izložbe, a uz podršku Ministarstva obrazovanja i nauke Rusije, 16. marta 2018. godine u Beogradu će biti održan Okrugli sto o naučno-tehničkoj saradnji, transferu tehnologija i obrazovanju.

Okrugli sto: Ministarstvo obrazovanja i nauke Rusije

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Ministarstvo obrazovanja i nauke Ruske Federacije, uz saradnju sa predstavništvom Russaradnje u Srbiji, AD “Zarubež-Ekspo” i Međunarodnim udruženjem konstruktora pribora i instrumenata i stručnjaka u informacionim i telekomunikacionim tehnologijama organizuju 16. marta 2018. godine Okrugli sto o naučno-tehničkoj saradnji, transferu tehnologija i obrazovanju.

Učesnici okruglog stola su vodeći univerziteti Ruske Federacije: Moskovski državni univerzitet M.V. Lomonosova, Sevastopoljski državni univerzitet, Tomski državni univerzitet i drugi, kao i ruska visokotehnološka preduzeća koja obavljaju naučno-proizvodnu delatnost i osnivaju obrazovne centre za pripremu specijalista u svojim oblastima.

Mesto održavanja: Kongresni centar „Metropol Palace“. Sala „Lavender“. Adresa: Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra, 69

Datum i vreme održavanja: petak 16. mart 2018. godine, od 12:00 do 14:00 sati

Učešće na okruglom stolu je besplatno ali je neophodna registracija učesnika putem elektronskih adresa: [email protected] i [email protected]

Više informacija naći ćete OVDE.

08/03/2018 15:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments