Novi Sad: Dodela nagrada najboljim studentima

10/10/2016 09:11

Novi Sad: Dodela nagrada najboljim studentima

Svečana dodela nagrada najboljim studentima Univerziteta u Novom Sadu održava se u ponedeljak, 10. oktobra sa početkom u 10 časova.

Nagrade će biti uručene u Amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu najboljim studentima u školskoj 2014/2015. godini, dok će stipendisti Fonda za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata i mladih naučnika radnika i umetnika u školskoj 2015/2016. godini dobiti sertifikate.

Biće uručene nagrade u sledećim kategorijama: Najbolji student Univerziteta, nagrade najboljim studentima fakultta, nagrade za vrhunske rezultate u umetnosti, nagrade za vrhunske rezultate u sportu, nagrada “Mileva Marić Ajnštajn”, nagrada “Aleksandar Saša Popović” i izuzetne nagrade za naučni i stručni rad studenata.

Nagrade najupešnijim studentima u ostalim kategorijama (izuzetna nagrada i nagrada za završene studije, izuzetna nagrada i nagrada za uspeh u toku studija i nagrada za naučni i stručni rad studenata) biće uručene na fakultetima u sastavu Univerziteta.

Spisak nagrađenih studenata i studentkinja nalazi se ovde, kao i spisak stipendista Fonda.

10/10/2016 09:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments