Konkurs za nagrade najboljim studentima Pančeva

02/11/2015 16:17

Konkurs za nagrade najboljim studentima Pančeva

Najbolji studenti i studentkinje iz Pančeva mogu se prijaviti na konkurs koji je raspisala Kancelarija za mlade grada Pančeva i Regionalni centar za talente “Mihajlo Pupin” Pančevo.

U pitanju je konkurs za dodelu nagrada najboljim studentima i studentkinjama koji su u 2014/2015. godini bili na završnoj godini studija.

Konkurs je namenjen studentima i studentkinjama koji su državljani Republike Srbije ili imaju status izbeglice ili raseljenog lica i koji imaju prebivalište na teritoriji grada Pančeva, odnosno boravište za lica koja imaju status izbeglog ili raseljenog lica.

U evidenciju mogu da se prijave studenti koji su prvi put upisali završnu godinu studija školske 2014/2015. godine u četvorodogišnjem i dužem trajanju studija (drugi stepen po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti koji tokom svih godina studiranja imaju prosek ocena najmanje 9,00.

Osim toga, uslov da se student prijavi u evidenciju je i da studenti nisu ostvarili pravo na stipendiju putem Konkursa za dodelu stipendija izuzetno nadarenim studentima sa teritorije grada Pančeva za školsku 2014/2015. godinu, koji je raspisao grad Pančevo.

Svi studenti koji ispunjavaju ove uslove mogu se prijaviti slanjem mejla na adresu [email protected] najkasnije do 6. novembra.

Više informacija može se dobiti od Kancelarije za mlade grada Pančeva pozivom telefona na broj 013/308-907, radnim danima od 8 do 15:30 časova.

02/11/2015 16:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments