Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština za beogradske studente

09/05/2019 13:51

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština za beogradske studente

Ovaj seminar Soft Skills Academy trenutno realizuje u 18 evropskih gradova sa ciljem da studentima pruži prilika da poboljšaju veštine rada u zajedništvu sa drugim ljudima pre nego što započnu svoju profesionalnu karijeru.

U okviru projekta Soft Skills Academy 2019. – „Unapredi svoje sposobnosti!“, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope Istek (EESTEC) organizuje za beogradske studente besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština, na Mašinskom fakultetu, od 16. do 19. maja.

Tokom četvorodnevnog seminara 50 odabranih učesnika će biti u prilici da učestvuju u sedam specijalizovanih edukativnih treninga na temu prezentacionih i komunikacionih veština, organizacije vremena, rada u timu i mnogim drugim.

Treninge će voditi međunarodno sertifikovani treneri, kao i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija sa kojima Soft Skills Academy sarađuje, a po završetku seminara učesnicima će biti dodeljeni sertifikati.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek (EESTEC) je apolitična, nevladina i neprofitna volonterska organizacija, osnovana 1986. godine u Ajdhovenu, u Holandiji, a danas sarađuje sa 56 univerziteta u 27 zemelja Evrope.

Udruženje okuplja studente elektrotehnike i računarstva sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života, kroz brojne aktivnosti – stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije. Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata i razmenu ideja između budućih inženjera.

Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.

Izvor: Nacionalna služba  za zapošljavanje

09/05/2019 13:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments