Kikinda: Konkurs za ideje koje rešavaju potrebe i probleme mladih

04/10/2016 09:49

Kikinda: Konkurs za ideje koje rešavaju potrebe i probleme mladih

Grad Kikinda i Kancelarija za mlade, u saradnji sa organizacijom LiderNet, raspisali su nagradni konkurs za ideje koje rešavaju potrebe i probleme mladih, ali i šire zajednice.

Na konkursu mogu učestvovati mladi do 30 godina koji su rodom iz Kikindi, koji studiraju ili su završili fakultet.

Krajnji rok za prijavu na konkurs je 31. oktobar.

Zadatak svih kandidata je da na Konferenciji lokalne akademske mreže, u novembru mesecu, prezentuju svoje ideje na što kreativniji i zanimljiviji način pred komisijom i učenicima srednjih škola.

Najbolja tri rada, odnosno najbolje prezentovane tri ideje dobiće nagrade u vidu laptop računara, tableta i eksternog diska.

Svi zainteresovani ideje mogu da prijave putem mejla [email protected].

U prijavi je potrebno dostaviti ideju/viziju koja rešava neku određenu potrebu ili problem mladih, ali i najšire zajednice iz oblasti: obrazovanja, kulture, bezbednosti, socijalne politike, zapošaljavanja, aktivizma i volonterizma, zaštite životne sredine, ekologije, socijalne inovacije (do 2 strane), kao i kreativan CV autora/autorke ideje.

Konsultacije za studente i studentkinja koji su odlučili da konkurišu biće organizovane do 21. oktobra, radnim danima u terminu od 12 do 14 časova u Kancelariji za mlade, Trg srpskih dobrovoljaca 23 (Kulturni centar Kikinda).

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 064 86 88 350 kao i u Kancelariji za mlade.

04/10/2016 09:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments