AIESEC: Iskoristi priliku za prvi korak ka stručnom usavršavanju

05/02/2016 13:21

AIESEC: Iskoristi priliku za prvi korak ka stručnom usavršavanju

Prema rezultatima ankete Youth Speak Survey, 41,5 mladih smatra da je praksa u inostranstvu najbolji način da se usavrše, a AIESEC upravo to nudi svim zainteresovanim mladim ljudima.

Global Talent program plaćenih praksi pruža mogućnost primenjivanja stečenog teorijskog znanja na međunarodnom tržištu, dobijajući pritom relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju.

Učesnici Global Talent programa imaju priliku da usavrše strani jezik, prikupe novo znanje kroz rad u inostranstvu i iskuse samostalni život u drugoj sredini i kulturi.

Prakse u okviru Global Talent programa obavljaju se u kompanijama, školama, institutima u inostranstvu, a iskustvo koje se stiče pripada oblastima kao što su marketing, odnosi sa javnošću, edukacija, IT itd.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u više od 120 država sveta, AIESEC predstavlja najveću orgnaizaciju koju vode studenti.

Internacionalne prakse i organizacija edukativnih i društveno odgovornih projekata način su na koji AIESEC pruža mladima jedinstvenu priliku da se lično i profesionalno razvijaju na pravi način.

Više informacija nalazi se na zvaničnom sajtu i Facebook stranici organizacije.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Marko Đurđević
Potpredsednik za marketing i odnose sa javnošću
Mob: +38169611935
e-mail: [email protected]

05/02/2016 13:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments