Sve za dobar selfi: Šta bi moglo da zameni selfi štap?!

09/02/2017 16:17

Sve za dobar selfi: Šta bi moglo da zameni selfi štap?!

Bez obzira na to da li ste ljubitelj selfi fotografija, koliko često ih pravite ili učestvujete u njima – morate priznati da su one postale deo svakodnevice.

Upravo zbog toga je sve veći broj kompanija pokušao da ponudi svoje rešenje za pravljenje što boljih selfi fotografija, pa tako sada svaki noviji model pametnog telefona za početak ima sve bolju prednju kameru.

Međutim, osim dobrog telefona sa što boljom prednjom kamerom – potrebno je da imate i neke rekvizite koji će vam pomoći u pravljenju selfija. Jedan od sve popularnijih gedžeta svakako je selfi štap koji koristi sve veći broj ljudi, uglavnom tokom putovanja ili poseta nekim zanimljivim mestima, ali i u svakodnevnom životu.

Sa istom ciljem kao i selfi štap, nastao je i novi dodatak koji može poslužiti za pravljenje selfi fotografija, a njegovi kreatori su želeli da ponude mogućnost pravljenja ovih fotografiaj – bez potrebe za korišćenjem ruku.

Tako je nastao SelfieFeet – elastična traka sa magnetom za koju se pričvrsti telefon – pre nego što se ovaj gedžet postavi na stopalo! Upravo je ovo ideja – da se umesto ruku koriste stopala za pravljenje selfija!

Kada stavite ovu traku na stopalo i napravite odgovarajuću pozu za pravljenje novog selfija – fotografisanje ćete izvršiti uz pomoć daljinskog upravljača koji funkcioniše putem Bluetooth-a.

Kao još jedan od razloga za nastajanje ovog pomagala kreatori su naveli i to što su selfi štapovi zabranjeni u nekim restoranima, barovima i muzejima širom sveta.

Cena SelfieFeeta iznosi 25 dolara.

Pogledajte kako izgleda i funkcioniše SelfieFeet:

09/02/2017 16:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments