Nova besplatna i uzbudljiva Viber igrica!

26/01/2016 15:36

Nova besplatna i uzbudljiva Viber igrica!

Jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka, koju koristi 664 miliona ljudi, Viber, konačno je lansirala novu besplatnu i veoma uzbudljivu igricu.

“Rude Rider” je prva trkačko-pucačka igrica dostupna svim korisnicima Viber-a, a glavni lik je ujedno i najpopularniji lik iz stiker-paketa – Rudi, koji u igrici provocira sve druge izgrače.

Na početku ove nove igrice učesnici jurcaju kroz saobraćaj, dižu u vazduh vozila oko sebe, helikoptere, tenkove i sve ostalo što sretnu na putu. Tokom cele vožnje Rudi iskazuje svoj karakter – odnosno svoj bezobrazluk i sarkazam kojim vređa druge likove u igrici.

rude ruder viber

Poeni u igrici se skupljaju uništavanjem prepreka, a nakon skupljenog određenog broja imaju priliku da unaprede svoja vozila kako bi bili još brži, imali jači motor, bolje oružje, zaštitu i ostala pomagala.

Viber je omogućio igračima da se probijaju na rang listi svih učesnika, takmičeći se sa svojim prijateljima sa Vibera, a mogu i da im šalju poklone i da se prave važni – kada pobede.

Od sada korisnici iOS i Android pametnih telefona imaju priliku da isprobaju ovu igricu i igraju sa svojim prijatejlima.

26/01/2016 15:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments