Probudite se selfijem

14/05/2015 13:59

Probudite se selfijem

Ukoliko je budilnik vaš najveći neprijatelj ili često nije dovoljan kako biste ustali iz kreveta, a volite da se slikate – onda je ova aplikacija baš za vas.

“Snap Me Up” je naziv nove aplikacije koja će vas naterati da se razbudite kada vam zazvoni alarm. Ona je povezana sa budilnikom koji podesite na svom telefonu i zahteva određenu radnju kako bi zvuk alarma prestao. Naime, ukoliko instalirate aplikaciju “Snap Me Up”, kada vam zazvoni alarm, da biste ga deaktivirali potrebno je da se uslikate.

Zbog toga što morate da otvorite oči, pronađete kameru i uslikate se, ova aplikacija može biti odlično rešenje za sve one koji ipak više vole da spavaju nego da ustaju rano.

Postoje različite aplikacije koje su na neki način slične ovoj, a koje vas teraju, na primer, da rešite neki zadatak kako bi zvuk alarma prestao, što je odličan način da se razbudite. Međutim, “Snap Me Up” je u ovom trenutku veoma popularna aplikacija, baš zato što su i selfiji veliki trend svuda u svetu.

Kako bi preuzeli ovu aplikaciju, potrebno je da imate Android pametni telefon, a ona se može pronaći na “Google play”-u.

Izvor: Telegraf

14/05/2015 13:59

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments