Nova opcija na Instagramu – kopija Snapchat-a?

05/08/2016 10:00

Nova opcija na Instagramu – kopija Snapchat-a?

Trka među društvenim mrežama ne prestaje. Svi se trude da zadrže sadašnje i pridobiju što veći broj novih korisnika, najčešće uvodeći nove zanimljive opcije.

Društvena mreža Instagram, koja je u vlasništvu kompanije Facebook, dugo je bila vodeća za objavljivanje fotografija, ali joj je Snapchat, koji je veoma brzo postavo izuzetno popularan, poljuljao poziciju.

Upravo zbog toga se na Instagramu sve češće pojavljuju nove opcije koje korisnicima olakšavaju korišćenje ove aplikacije i čine je zanimljivijom, a poslednja novina na Instagramu je bukvalna kopija Snapchat-ove opcije “Stories”.

Zahvaljujući ovome korisnici mogu da stave više fotografija u jednu priču, što je na Snapchat-u odavno moguće, a da je to veoma popularna opcija govori i činjenica da ju je Instagram u potpunosti kopirao.

insta stories

“Stories” funkcioniše tako što postoji poseban “folder” u koji se može staviti više fotografija i videa – a koji se brišu u roku od 24 sata, što znači da će se prvo obrisati oni zapisi koji su prvi nastali.

Kako bi pregledali “Stories” potrebno je da jednom tapnete na sliku i svaku sledeću. Ova opcija biće dostipna iOS i Android korisnicima Instagrama u narednom periodu.

05/08/2016 10:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments