Ovo je budućnost uređivanja fotografija!

18/01/2017 14:04

Ovo je budućnost uređivanja fotografija!

Kompanija Adobe odavno je razvila jedan od najpopularnijih i najboljih programa za uređivanje i obradu fotografija, a sada je upravo ovo podigla na novi nivo.

Stručnjaci u kompaniji Adobe će svim korisnicima njihovog Photoshopa još više olakšati posao i dodeliti – glasovnog asistenta!

Upravljanje glasom nije neka novost – to je već odavno omogućeno na pametnim telefonima, tabletima i računarima, a sve više kompanija i proizvođača aplikacija uz to uvodi i upotrebu veštačke inteligencije.

Upravo je i kompanija Adobe među onima koje rade na unapređivanju različitih softverskih rešenja, a svojim dosadašnjim radom pozicionirala se na jedno od vodećih mesta kada su u pitanju aplikativna rešenja za uređivanje multimedijlnih sadržaja, a pre svega fotografija.

Uređivanje fotografija glasom

Ovaj veoma zanimljiv koncept zaista će u potpunosti promeniti način na koji će se uređivati fotografije. U okviru svog programa, Adobe će omogućiti jednostavne funkcije glasovnog asistenta koji će korisnicima pomagati oko manipulacije fotografijama. Među prvim opcijama glasovnog upravljanja biće opcije “crop”, “reframe” i “share”.

Iako još uvek ne postoji, glasovni asistent kompanije Adobe je zaista odlična zamisao i trebalo bi da predstavlja budućnost uređivanja fotografija – koju će mnogi na nestrpljenjem isčekivati!

18/01/2017 14:04

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments